Kapadokya’nın Kültür ve Turizm Bakanlığı’dan belgeli “İlk Butik Oteli” olan Kayakapı premium caves - Cappadocia bünyesinde hizmet veren Revithia, Dünyanın en prestijli Fransız restoran rehberi Gault et Millau tarafından ödüllendirildi.

Ödül törenine katılan TÜROFED Genel Sekreteri ve Kayakapı Premium Caves Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler şu açıklamalarda bulundu; "Kapadokya'da gerçek anlamda "teruar" yeme ve içme deneyimi sunan Revithia, dün akşam İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlenen keyifli bir törenle, gault millau tarafından ödüllendirildi ve böylelikle ilk uluslararası ödülünü kazanmış oldu.

Revithia hikayesini hep beraber geliştirdiğimiz kardeşim Mehmet Dinler başta olmak üzere, değerli işletme ortaklarımız cappdocianchef ve myanki,  Dinler Group Yiyecek ve İçecek Koordinatörümüz Bekir Acar, Mutfak Şefimiz Murat Yazıcıoğlu, Restoran Müdürümüz Mehmet "Rüzgar" Yenler ve bugüne kadar Revithia'da emeği olan tüm çalışan ve konuklarımıza samimiyetle teşekkür ederiz.  Bu daha başlangıç..." ifadelerine yer verdi.

Kapadokya'nın doğal güzelliklerinin gölgesinde kalan güçlü mutfağını keşfetmeye ne dersiniz? Öyleyse sizleri Kapadokya'nın "ilk ve tek" tadım menüsü restoranı Revithia'ya bekliyoruz.