Nevşehirli Kayseri’de Yaşayan Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (NEVKAYDER), Kayseri’de kuruldu. Derneğin yönetim kurulu üyelerinin ilk temasları Nevşehir milletvekilleri oldu.

Kayseri'de Yaşayan Nevşehirli Bürokrat ve İş Adamları Derneği (NEVKAYDER) AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç'ı TBMM'de ziyaret ettiler.

Yeni Kurulan Derneğin İlk Temasları Nevşehir Vekilleriyle Oldu!

Ziyarete ilişkin AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Nevşehirli Kayseri'de Yaşayan Bürokrat ve İş Adamları Derneği (NEVKAYDER) Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Anfer Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazi Meclisimizde ziyaretlerde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kıymetli misafirlerimize teşekkür ederim." dedi.

Filiz Kılıç’a Ziyaret!

MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Nevşehirli Kayseri’de Yaşayan Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği’nin (NEVKAYDER) Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Ferah, Anfer Yılmaz, Mustafa Öğütlü, Atilla Bilici, Yaşar Sıdar, Köksal Kaya ve Orhan Yıldız; Gazi Meclisimizde ziyaretimize geldi.Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.