Ekonomi

KAYSO Başkanı Büyüksimitci’den NTB Başkanı Salaş’a Ziyaret

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olarak sorumlu olduğu Oda/Borsa ziyaretleri kapsamında, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.

KAYSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitci Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve NTB Başkan Yardımcısı Yücel Erdoğan ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Türkiye’deki 1,5 milyon işletmenin temsilcisi olan TOBB’un büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Büyüksimitci, “TOBB yönetimi olarak tüm Oda/Borsalarımızın talep ve önerilerini dinleyerek verdikleri hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’da Odalar ve Borsaların birlik ve beraberliğine hassasiyetle önem vermektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Oda ve Borsalarımızın hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmektedir. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Oda Başkanları TOBB Yönetim Kurulu Mehmet Büyüksimitci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Oda ve Borsalara verdikleri destekten dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve TOBB yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına hediye takdimi iyi dilek ve temennilerle sona erdi.