MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Bazı haber sitelerinde "Kapadokya’da uçan hava balonu düştü, yaralılar var." şeklinde yalan haber yapanlara karşı sert bir şekilde tepki gösterdi.

Yalan ve asılsız haber yapan haber sitesine tepki gösteren MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Aykırı denilen habercilik ve etik değerlerden uzak bu kuruluşu “doğru haber” yapmaya davet ediyorum. Balon pilotunun açık beyanatı varken nasıl olurda yaralılar var diyebilirsiniz? " sözleriyle sert açıklamalarda bulundu.

Asılsız haberlere karşı hem Türkçe hemde İngilizce olarak tepkilerini dile getiren Milletvekili Kılıç; "Nevşehir’imizin turizmine karşı yapılan bu operasyonun çok yönlü araştırılması gerekiyor. Balonlarımız oldukça güvenlidir. İşinde uzman pilotlar eşliğinde Nevşehir’imizi doya doya yaşayabilirsiniz." dedi.

Our valuable guests who will come to the #Cappadocia region, our balloon pilots are experts in their fields. Although it is rare in the region, there may be adverse wind effects. In such cases, our pilots ensure safe landing. There will be no worries or injuries. You can enjoy your Balloon ride and feast your eyes on the Nevsehir region!

Editör: İbrahim UYSAL