Genel

Kozaklı'nın Isınması Masaya Yatırıldı

Kozaklı İlçesinin ısınması ile alakalı kamuoyunun aydınlatılması için Kaymakam Yasin Gürkan'ın başkanlığında toplantı düzenlendi.

Nevşehir'in Kozaklı İlçesinin ısınması ile alakalı kamuoyunun aydınlatılması için kurum amirleri, İGM Üyesi Hasan Doğan mahalle muhtarları, Nevjet sorumluları, Belediye Başkanı Sefer Neslihanoğlu ile birlikte Kaymakam Yasin Gürkan'ın riyasetinde toplanıldı. Kozaklı Kaymakamı Gürkan, havaların soğumasıyla birlikte ısınmanın biran önce çözülmesi için bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Nevjet sorumluları ve Belediye Başkanı Neslihanoğlu suyun tedarikinde bugün itibariyle herhangi bir mesele olmadığını, sisteme su verilmeye başlandığını ana hatların dolması ile birlikte adaların faaliyetine geçmeye başladığını bildirdi.

Nevjet sorumluları bu sene kuyularda herhangi bir mesele çıkmaması için kuyu bakım ve tamiratının yapıldığını, yeni pompalar alındığını, eskiyenlerin değiştirilerek sıcak suyun tedarikinde mesele olmaması için yedek kuyu ve pompaların hazırlandığını beyan ettiler.

Kozaklı Belediye Başkanı Sefer Neslihanoğlu, Kozjet adalarının bakımının yapıldığını, ısınma ücretini ödemeyenlere ve kapattırdıkları halde suyu açık olanlara ilçe ısınmasının sekteye uğramaması için yaptırım uygulayacaklarını bildirdi.

Süreç içerisinde ortaya çıkması muhtemel aksaklıkların giderilmesi için kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun devam edeceği vurgulandı.