Master Eğitim Kurumunda 2024 yılı YKS sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından,  tercih rehberliği yapılmaya başlandı. Kurumda hâlihazırda devam eden profesyonel danışmanlık, tercih döneminin sona ereceği 2 Ağustos tarihine kadar devam edecektir.

2023-2024 YKS sınavında ilk 100’ de 3, ilk1000’ de 12, ilk 30.000’de 70, ilk 50.000’de 82 öğrencisi bulunan ve Nevşehir’ de en başarılı üniversiteye hazırlık kurs merkezi olmayı başaran, bu zaferiyle Türkiye’ de başarı rüzgarı estiren Master Eğitim Kurumunda sıra tercih danışmanlığına geldi.

Master Eğitim Kurumunda; öğrenciler, Nevşehir’ de alanında en uzman ve 25 senedir YKS’ de Türkiye’ nin şampiyonlarını belirlemekle kalmayıp üniversite tercih rehberliğinde de en doğru yönlendirmeyi yaparak öğrencilerin istikballeri açısından nokta atışı yerlere yerleştiren, üniversite ve bölümleri günümüz ve gelecek açısından değerlendirebilen, her öğrencisinin emeğinin karşılığını en doğru şekilde almasını sağlayan; Alparslan CİHAN, Mesut ŞİMŞEK, Serdar EFİL,  Erdal ŞAHİN’ den ve Uzm. Rehber Öğretmen Cengiz KIVANÇ,  Uzm. Rehber Öğretmen Bekir KAYMAKCI ve Uzm. Psikolog Elif Nur TATAROĞLU ile birlikte yüz yüze görüşebilecek, üniversite tercihlerinde işin en tecrübelilerinden danışmanlık hizmeti alabileceklerdir.

Master Eğitim Kurumu Uzman Eğitim Psikoloğu Elif Nur TATAROĞLU yaptığı açıklamada:

‘’2023-2024 dönemi YKS sınav sonuçları tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun. Öncelikle belirtmek isterim ki bu ülkeyi kalkındıracak ve geleceğini oluşturacak siz gençler, YKS sınavında elde ettiğiniz sıralama ve puanlardan bağımsız olarak bizler için ve Türkiye için son derece değerlisiniz.

 Aylardır tek bir amaç uğruna verilen yoğun emeğin güzel bir sonla taçlanması, sizlerin hakkettiğiniz en iyi yerlere gelmeniz ve verilen tüm emeklerin karşılığının sonuna kadar almanız için üniversite tercih dönemi ve bu dönem öncesi son derece iyi değerlendirmelisiniz.

Burada önemli olan; YKS sınav sonucu ne olursa olsun, üniversite tercihlerinin öğrenciye, onun geleceğine ve günümüz dünyasına en uygun şekilde yapılmasıdır. Unutulmamalıdır ki iyi bir YKS puanı yanlış tercihle sene boyunca ve daha öncesinde verilen emeği ne yazık ki bir hiç haline getirebilir; ve yine unutulmamalıdır ki beklentinin altında gelen YKS puanı doğru bir tercihle öğrencinin geleceğini hayal dahi edilemeyen son derece iyi yerlere taşıyabilir.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte bu dönemi iyi sonuçlandırmak için nerdeyse sınava giren tüm öğrencilerin tercih telaşına kapıldığının, akıllarında soru işaretlerinin olduğunun ve gelecekleri adına en doğru üniversite tercihini yapmak istediklerinin farkındayız.

Üniversiteli olmanın en son ve en önemli adımı olan üniversite tercih döneminde, Master Eğitim Kurumu uzman ekibi ve eğitimcileri olarak, öğrenci ve velileri yalnız bırakmıyor, YKS puanlarını en doğru şekilde değerlendirebilmeleri ve kendileri için en doğru kararı vermeleri için öğrencilerimizi haftanın 6 günü boyunca kurumumuza bekliyoruz’’ dedi.

Başarılı bir gelecek, iyi bir üniversite hayal edenlerin tek adresi

‘’MASTER EĞİTİM KURUMU’’.

Siz de Masterlı olun, kazanın.

MASTER EĞİTİM KURUMU

EĞİTİMİN ŞAMPİYONLAR LİGİ