Master Eğitim Kurumu, 2024-2025 dönemi 10., 11., 12. sınıf ve mezun öğrencileri için 5-6 Eylül tarihlerinde ‘’ Hazır Bulunuşluk Sınavları’’ düzenledi.

2024 YKS’ de 27 Tıp Fakültesi, 15 Diş Hekimliği ve Eczacılık Fakültesi, 44 Mühendislik Fakültesi, 6 Hukuk Fakültesi derecesi elde eden ve 63 öğrencinin de tıp fakültesi puanı aldığı, bu başarıyla Nevşehir’ de en başarılı üniversiteye hazırlık kurs merkezi olmayı başaran  Master Eğitim Kurumu, yeni eğitim dönemine başlamadan önce kayıtlı öğrencileri için hazır bulunuşluk sınavı yaptı.

Master Eğitim Kurumu Rehberlik Servisi’ nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

Master Eğitim Kurumu’nda güzel bir başlangıç yapıp tüm 10, 11, 12 ve mezun öğrencilerimizi, dönem boyunca ve dönem sonundaki ilerleyişini en doğru şekilde değerlendirmek ve öğrencinin seviyesine en uygun şekilde ders işlemek için, 5-6 Eylül tarihlerinde dönem boyunca yapacağımız sınavların ilki olan hazır bulunuşluk sınavına tabii tuttuk. ‘’

‘’10. sınıf öğrencilerinin 8 Eylül’ de, 11. sınıf öğrencilerinin 7 -8 Eylül’ de, mezun öğrencilerin 9 Eylül’ de eğitime başlayacaklarının; 12.sınıf öğrencilerinin de haziran ayında başladıkları eğitimlerine 7 Eylül itibariyle kaldığını yerden devam edeceğinin’’ altını çizen rehberlik servisi:

‘’Master Eğitim Kurumu olarak 2024-2025 Eğitim Dönemi’nde de disiplin ve samimiyetin hakim olduğu yönetim ve eğitim anlayışımızla, 25 yıllık tecrübesiyle Nevşehir’ in şampiyonlarını yetiştirmiş dinamik öğretmen kadromuzla tüm bunların yanında bire bir takip ve eğitim koçluğu sistemimizle öğrencilerimize; son teknolojinin kullanıldığı sınıflarımızda ve üniversite motivasyonu için özel olarak tasarlanmış kampüsümüzde ‘’Nevşehir’ in en kaliteli eğitimi’’ni vermek için hazırız.’’ dedi.

2024-2025 Eğitim Dönemi’ nin hayırlı olmasını temenni eder, üniversiteye hazırlık yolundaki tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.