Master Eğitim Kurumunda üniversite tercih yoğunluğu yaşanıyor.

2024 YKS sınavında, ilk 100’ de 3, ilk 500’ de 6, ilk 10.000’de 35, ilk 30.000’ de 71, ilk 60.000’ de 97 öğrencisi olan ve 3 Nevşehir il birinciliği bulunan, böylece Nevşehir’ in en başarılı üniversiteye hazırlık kurs merkezi olmayı başaran Master Eğitim Kurumu üniversite tercih döneminde de öğrencilerin yanında.

Master Eğitim Kurumu Uzman Rehber ve Psikolojik Danışmanı Cengiz KIVANÇ Master Eğitim Kurumunda tercih işleyişi ile ilgili yaptığı açıklamada:

‘’Öncelikle tercih dönemi tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun.

Tercih döneminin doğru değerlendirilmesi; emeklerin boşa gitmemesi ve geleceğin iyi belirlenmesi açısından hayati öneme sahiptir. Bizler Master Eğitim Kurumu olarak bunun öneminin farkındayız ve 2024 yılı üniversite sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından başladığımız tercih danışmanlığına 26 Temmuz 2 Ağustos tarihleri arasında yani tercih döneminde de hız kesmeden devam etmekteyiz.

Kurumumuz öğretmenlerinden Alparslan CİHAN, Mesut ŞİMŞEK, Serdar EFİL, Erdal Şahin; Uzman Psikolojik Danışman Cengiz KIVANÇ, Bekir KAYMAKCI ve Uzman Psikolog Elif Nur TATAROĞLU ile birlikte yürütülen, nokta atışı yönlendirmelerin olduğu kurumda, öğrenciler, Uzman Psikolojik Danışman Eser YEL’ den de tercihleri konusunda destek alıp kendileri için en doğru yolu seçebilmektedir.

Ayrıca 25 senedir Türkiye’ nin en köklü üniversitelerine ve en iyi bölümlere öğrenci yetiştirmiş öğretmenlerin uzman rehberliğinde gerçekleşen tercih döneminde, üniversite seçimi yapacak öğrenciler, kurum öğretmenleri aracılığıyla daha önce o bölüme yerleşmiş kişilerle iletişim kurabilmekte, istedikleri bölüm ve üniversite hakkında doğrudan bilgi sahibi olabilmektedir.

Tercih yapacak öğrencilerin tercihlerini son gün olan 2 Ağustos tarihine bırakmamaları konusunda uyarmak istiyor, en iyilerden destek almak isteyen tüm öğrenci ve velileri kurumumuza bekliyoruz.’’ dedi.

MASTER EĞİTİM KURUMU

Eğitimin Şampiyonlar Ligi