TBMM’nin 1 Ekim'e kadar tatile girmesinin ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, seçim bölgesine gelerek saha çalışmasına başladı. 

Güne Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ziyareti ile başlayan Milletvekili Özgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü’ne yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Özgün ziyaretinde; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın tensipleriyle üniversitemize yeniden Rektör olarak atanan Hocamız Semih Aktekin’i tebrik ediyor ve görevinde üstün başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." dedi.

Milletvekili Özgün'ün sonraki durağı merkez ilçeye bağlı Göre kasabasına oldu. Göre'de Belediye Başkanı İsmail Güzel'i makamında ziyaret edip bir süre görüştükten sonra Belediye personellerine de çalışmalarında kolaylıklar dileyen Özgün, Göre Beldemizden Mehmet Yılmaz’ın oğlu Oğuzhan Yılmaz’ın bayrak yemeğine katıldı.

Özgün, vatandaşları dinlemeye devam ediyor

Milletvekili Özgün Günün sonunda ise, İl Başkanlığı’nda kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 

Özgün, gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinlerken vatandaşın sorunlarının çözümü için gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Özgün, "Vatandaşlarımızın yanındayız. "

Vatandaşları tek tek dinleyen Özgün, "Nevşehirimizde yaşayan her kesimimizle hemhal olmak, onları dinlemek, çeşitli konularda istişarelerde bulunmak için mesaimize il başkanlığımızda devam ediyoruz. Sevdamız Nevşehir’imizde kadirşinas hemşerilerimizle AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızdaki haftalık olağan buluşmalarımıza, istişarelerimize, çözüm üretmeye ilk günkü aşkla Gönül Seferberliği’mize devam ediyoruz..." dedi.