Özel Haber

MEDAŞ'tan Avanos Belediyesine ziyaret

MEDAŞ Kurumsal İlişkiler Müdürü Emin Gökhan İrez beraberindeki heyet ile birlikte Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş'ı ziyaret etti.

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. ( MEDAŞ ) Kurumsal İlişkiler Müdürü Emin Gökhan İREZ, Nevşehir Medaş İşletme Sorumlusu Nuri İBİŞ, Ürgüp Medaş İşletme Sorumlusu Türker SOYLU, Avanos Medaş İşletme Sorumlusu Namık BİCKİN Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan SARITAŞ'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan SARITAŞ, Köybağı Mevkiinde yapımına başlanan elektrik ve aydınlatma direklerinin yapımı ve Bahçelievler Mahallesinden geçen orta gerilim beton direklerinin kaldırılması projeleri için Medaş yetkililerine Avanos halkı adına teşekkür etti, ayrıca görüşmede sıcak asfalt yapılan caddelerimizde elektrik hatlarının yer altına alınması, eski Avanos evlerinin bulunduğu sokaklardaki aydınlatma lambalarının ve direklerinin yenilenme çalışmalarının en kısa sürede başlanmasına dair yetkililerden söz aldı.

Medaş yetkililerine nazik ziyaretleri, hoş sohbetleri ve Avanos'umuz için gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.