Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı'na Adnan Doğu yeniden atandı. MHP Genel merkezi tarafından İl Başkanlığına yeniden görevlendirilen Doğu, oluşturacağı yeni yönetimini bugün açıklayacak.

Hatırlanacağı üzere, Adnan Doğu 31 Mart Yerel seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesinin ardından bu göreve Ali Akkoç getirilmişti.

Yaş: 63

Mesleği: Esnaf

Adnan Doğu, 1961 yılında Nevşehir'de doğdu. MHP'nin Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, iş dünyasındaki başarılarıyla dikkat çeken bir isim olarak öne çıkıyor. İşte, Adnan Doğu'nun hayatından önemli bilgiler:

MHP'nin Nevşehir il teşkilatında önemli görevler üstlenmiş, başarılı çalışmalarıyla partisinin etkinliğini artırmıştır. Siyasi kariyerinde Belediye Başkan adaylığı ve il başkanlığı gibi kilit pozisyonlarda görev alan Doğu, partisinin Nevşehir'deki temsilini güçlendirmiştir.

Meslek hayatında esnaf olarak öne çıkan ve Esnaf kimliğiyle kentte sevilen ve saygı gören bir isim olan Adnan Doğu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi görevinde de bulundu.