Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve beraberindeki heyet AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün'ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün; "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve yönetim kurulu üyelerini, İl Başkanlığımıza ağırladık. Bu ziyaret vesilesiyle, Cumhur İttifakı olarak şehrimizin ve milletimizin geleceği için birlikte çalışma kararlılığımızı bir kez daha vurguladık. Dayanışma ruhundan doğan bu güzel buluşmanın, Nevşehir’imiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz." dedi.

MHP Nevşehir İl Yönetiminden yapılan açıklamada ise; "Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve yönetimi Cumhur İttifakı Ortağımız Ak Parti’nin yeni atanan Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz." denildi.