Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) üyeleri, 29 Ağustos - 1 Eylül 2024 tarihleri arasında Azerbaycan’a gerçekleştirilecek iş ziyareti kapsamında, Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'ın da katılımıyla önemli iş görüşmeleri ve ziyaretlerde bulunacak.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ile bir araya gelerek Azerbaycan programının detaylarını görüştü. Görüşmede, Nevşehirli iş insanlarının yurt dışındaki yatırım ve iş fırsatlarını değerlendirmesi amacıyla planlanan temaslar ele alındı.

Milletvekili Emre Çalışkan, toplantıda yaptığı açıklamada, “NESİAD Başkanımız Mustafa Ertaş ve yönetim kurulu ile Azerbaycan’da gerçekleştireceğimiz ziyaretin planlamasını tamamladık. İş insanlarımızın yanında olmak ve onları desteklemek, her zaman en önemli görevlerimizden biri” ifadelerini kullandı.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Azerbaycan programının Nevşehir iş dünyası için büyük fırsatlar barındırdığına dikkat çekerek, “Bu ziyaretin, Azerbaycan ile ticari ilişkilerimizi güçlendirmek ve yeni yatırım olanakları yaratmak adına verimli geçmesini hedefliyoruz. Nevşehirli iş insanlarımız, uluslararası arenada güçlü iş birlikleri kurma şansına sahip olacaklar” dedi.

Azerbaycan programı kapsamında, heyet çeşitli sektörlerdeki iş insanlarıyla görüşmeler gerçekleştirecek, yatırım fırsatları üzerine müzakereler yürütecek ve Azerbaycan’ın ekonomik potansiyelini yakından tanıma imkanı bulacak.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Nevşehirimizin genç işadamları NESİAD ile beraber dost ülke Azerbaycan'a gidiyoruz. B2B görüşmeler yaparak şehrimizin iş adamlarına yeni fırsatlar yakalamak için 29 Ağustos - 1 Eylül 2024 tarihleri arasında Bakü'de olacağız.

NESİAD Başkanımız Mustafa Ertaş ve yönetim kurulu ile bu akşam bir araya gelerek yapacağımız Azerbaycan ziyaretinin detaylarını planladık. Her daim iş insanlarımızın yanında olup, destekçileri olmak görevimiz." dedi.