AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kemal Yurtbilir, Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ile birlikte Assuva Uzay Havacılık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Remzi Başbuğ'u ziyaret etti.

Nevşehir Milletvekili Çalışkan, Assuva Uzay Havacılık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Remzi Başbuğ'un Avanos ilçesinde kuracağı Drone Yer altı görüntüleme merkezi fabrikası yatırımı için istişarelerde bulundular.

Ziyarette, yeni geliştirdikleri yerli ve milli cihaz hakkında brifing veren iş insanı Başbuğ, Milletvekili Çalışkan'a Avanos ilçesinde yapmayı planladıkları Drone Yer altı görüntüleme merkezi yatırımı konusunda bilgiler verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "İl Başkan Yardımcımız Kemal Yurtbilir, Merkez İlçe Başkanımız Murat Özkaya ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Necati Yurtbilir ile, Assuva Uzay Havacılık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli İş İnsanı Remzi Başbuğ'u ziyaret ettik. Şehrimize yapacakları yatırımları konuştuk. Misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz." dedi.

Çalışkan;  "Üretenin Yanındayız!

Milletvekili Çalışkan; "Her daim üreticilerimizin sanayicilerimizin yanındayız. İlimiz için taş üstüne taş koyanın yanındayız..." dedi.

Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür eden Assuva Uzay ve Havacılık Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, Çok kıymetli Milletvekilimiz Sayın Emre Çalışkan'ı Nevşehir'deki şubemizde ağırlayarak istişarelerde bulunduk. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Milletvekilimiz Sayın Emre Çalışkan'a bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim." dedi.

Ziyaret günün anısına Avanos toprağından yapma yöresel el sanatı testi rapido tabak hediye takdimi, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.