Siyaset

Milletvekili Kılıç Nevşehirli yatırımcı Başbuğ ile görüştü

MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Assuva Uzay Havacılık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli İş İnsanı Remzi Başbuğ'u ziyaret etti.

 MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç beraberinde MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş ve beraberindeki heyet Assuva Uzay Havacılık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli İş İnsanı Remzi Başbuğ'u Avanos'ta yapımı devam eden Drone Yer altı görüntüleme merkezi fabrikası yatırım inşaat sahasında ziyaret etti.

Bölge Müdürü Hakan Koncaoğlu'nunda hazır bulunduğu ziyarette, yeni geliştirdikleri yerli ve milli cihaz hakkında brifing veren iş insanı Başbuğ, Milletvekili Kılıç ve Başkan Sarıtaş'a Avanos ilçesinde yapmayı planladıkları Drone Yer altı görüntüleme merkezi yatırımı konusunda bilgiler verdi.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, "MHP TBMM Grup Başkanvekili Nevşehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Filiz Kılıç ve MHP Nevşehir il Başkanı Adnan Doğu ile beraber ilçemizde faaliyet gösterecek olan Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi fabrikası inşaat sahasında ziyaret ettik, nazik hediyeleri ve misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederiz." dedi.

MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ta; "Assuva Uzay Havacılık Sanayi tarafından geliştirilen memleketim Avanos’ta kurulan %100 yerli ve milli imkanlarla üretilecek olan drone fabrikasının şantiyesini ziyaret ettik. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ nezdinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Memleketim Avanos’ta böyle bir yatırım olmasından dolayı kıvanç duyuyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Assuva Uzay ve Havacılık Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, Çok kıymetli Milletvekilimiz Sayın Filiz Kılıç, Avanos Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kenan Sarıtaş ve beraberindeki heyeti Avanos'ta yapımı devam eden fabrakamiz şantiye alanında ağırlayarak  istişarelerde bulunduk. Milletvekilimiz Sayın Kılıç ve Belediye Başkanımız Sayın Sarıtaş'a bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim." dedi.

Ziyaret günün anısına Avanos toprağından yapma yöresel el sanatı testi rapido tabak hediye takdimi, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.