AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Çardak-Cezaevi arasında yapılan BSK asfalt kaplama hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyerek, Genel Sekreter -Vali Yardımcısı Hüseyin Çam'dan bilgiler aldı.

Yollarımızı Güvenli ve Konforlu Hale Getiriyoruz...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli ulaşıma sahip olması için çalışmaya devam ediyoruz. İl Özel İdaremizin en yoğun trafiğe sahip olan Çardak-Uçhisar arası yol genişletme çalışmasını İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcımız Hüseyin Çam, İl Genel Meclisi Başkanımız Serkan Naci Feralan, İl Genel Meclisi Üyemiz Salih Açıkgöz ile yerinde inceledik. İl Özel İdaresi çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri-Vali Yardımcısı Hüseyin Çam; “Çardak-Cezaevi arasında yer alan BSK Asfalt çalışmamızda görev alan tüm personel çalışmaları süratli bir şekilde bitirmek ve Vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha konforlu hale getirebilmek amacıyla mesai gözetilmeksizin aralıksız devam etmektedir. Güzergah tamamlandığında, İlimizi komşu illere bağlayan ve turizm açısından Ürgüp, Uçhisar, Göreme, Kaymaklı ve Derinkuyu gibi İlçe ve beldelerimize geçişte önemli bir güzergah olacak Çardak-Cezaevi Yolu, imalatında yapılacak sanat yapıları ve yol genişletme çalışmaları sayesinde alternatif çevre yolu olması sağlayacak olup, ulaşımda güvenlik ve konfor sağlanacaktır. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Serkan Naci Feralan'da; " Hizmetlerin aksamaması için gerekli tedbirleri alarak, yol programı çalışmalarına hız kesmeden devam eden İl Özel İdaremiz yöneticilerine ve emektar personellerimize teşekkür ederiz." dedi.

Editör: İbrahim UYSAL