Siyaset

Milletvekili Özgün Gülşehir'de bir günde 6 köy gezdi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Gülşehir ilçesinin köylerini ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte Gülşehir ilçesinin köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Özgün bir günde; Eğrikuyu, Abuuşağı, Fakıuşağı, Emmiler, Emmiler ve Hacıhalilli köylerine ziyaret gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, ‘’Bu şehrin evladı olarak, memleket adına ne yapılması gerekiyorsa elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Durmadan yılmadan kararlılıkla ve samimiyetle hemşehrilerimizi ziyaret ederek onların gönüllerine dokunuyoruz. Bu yoğun tempoda yorulmuyormusunuz vekilim diye soranlar oluyor. İnsan sevdiği işte yorulmaz. Bizde halkımıza hizmet etmeyi seviyoruz. Aşk ile çalışan yorulmaz’’ dedi.

TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Eğrikuyu Köyü 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Köy ziyaretlerimiz kapsamında Gülşehir ilçemizdeyiz. İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez ve Yönetimi,  Gülşehir İGM üyemiz Kürşat KOÇ  ve Köy Muhtarımız Nihat Ateş ile Eğrikuyu köyümüzü ziyaret ettik. Eğrikuyu köyümüze KÖYDES kapsamında 4500 m2 parke taş ihalesi yapıldı. Köyümüzdeki bozuk yolların ilk etabı yapılacak. Ayrıca Kanalizasyon problemiyle ilgili alt yapı çalışmaları büyük oranda tamamlandı üst yapıları da en kısa sürede tamamlanacak.

Abuuşağı Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "
İkinci Durağımız Abuuşağı Köyü. İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez ve Yönetimi, Gülşehir İGM üyemiz Kürşat KOÇ ve Köy Muhtarımız Yücel Öz ile birlikte Abuuşağı Köyümüzdeyiz.
Kırşehir-Tuzköy arası yapılan  Kapadokya Havalimanı yolu Gülşehir Abuuşağı köyü üzerinden geçecek transit şekilde Tuzköy Kapadokya Havalimanına ulaşım sağlayacaktır.  Yolun yapım çalışmaları başlamıştır. Yol yapımından sonra köyümüzde toplulaştırma çalışmaları başlayacaktır. 
Hayırlı Uğurlu Olsun."

Fakıuşağı Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "
Üçüncü Durağımız Fakıuşağı Köyü. İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez  ve Yönetimi, ve Gülşehir İGM üyemiz Kürşat KOÇ ile birlikte Fakıuşağı Köyümüzdeyiz. Fakıuşağı Köy Muhtarımız İlker EKİCİ'nin Oğlunun düğünü vesilesiye yapılan davete icabet ettik.
Muhtarımız İlker beye gözaydınlığı, Genç çifte iki cihan saadeti diliyorum.

Hacıhalilli Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "
İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez  ve Yönetimi, Gülşehir İGM üyemiz Kürşat KOÇ ve Köy Muhtarımız Sami Kuş   ile birlikte Hacıhalilli Köyümüzdeyiz. Vatandaşlarımızda bir araya geldik. Hacıhallli Köyümüzde yapılacak olan yatırımları istişare ettik."

Emmiler Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "
İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez  ve Yönetimi, Gülşehir İGM üyemiz  Kürşat KOÇ ve Köy Muhtarımız Recep Erol Lazoğlu ile birlikte Emmiler  Köyümüzdeyiz.
Vatandaşlarımızla bir araya geldik hasbihal ettik. Köyümüzün ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunduk."

Hamzalı Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "
Bugünlük son Durağımız Hamzalı Köyü. İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez  ve Yönetimi, Gülşehir İGM üyemiz Kürşat KOÇ ve Köy Muhtarımız Dursun Biçici ile birlikte Hamzalı Köyümüzdeyiz.Vatandaşlarımızla bir araya geldik hasbihal ettik. Köyümüzün ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunduk.Ekmek yapan ablalarımıza kolaylıklar diledik." dedi.