Genel

Milletvekili Özgün Nevşehirli yatırımcı Başbuğ ile görüştü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Assuva Uzay Havacılık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli İş İnsanı Remzi Başbuğ'u ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Assuva Uzay Havacılık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Remzi Başbuğ'u ziyaret etti.

Bölge Müdürü Hakan Koncaoğlu'nunda hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir Milletvekili Özgün, Assuva Uzay Havacılık Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ'un Avanos ilçesinde kuracağı Drone Yer altı görüntüleme merkezi fabrikası yatırımı için istişarelerde bulundular.

Ziyarette, yeni geliştirdikleri yerli ve milli cihaz hakkında brifing veren iş insanı Başbuğ, Milletvekili Özgün'e Avanos ilçesinde yapmayı planladıkları Drone Yer altı görüntüleme merkezi yatırımı konusunda bilgiler verdi.

Her daim üreticilerimizin ve sanayicilerimizin yanındayız açıklamasında bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Assuva Uzay Havacılık Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli İş İnsanı Remzi Başbuğ kardeşimizi ziyaret ederek şehrimize yapacakları yatırımları konuştuk. Değerli hemşehrimize böyle bir yatırımı memleketimize kazandıracağı için tebrik ediyor, nazik hediyesi ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Assuva Uzay ve Havacılık Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, Çok kıymetli Milletvekilimiz Sayın Süleyman Özgün'ü Nevşehir'deki şubemizde ağırlayarak istişarelerde bulunduk. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Milletvekilimiz Sayın Süleyman Özgün'e bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim." dedi.

Ziyaret günün anısına Avanos toprağından yapma yöresel el sanatı testi rapido tabak hediye takdimi, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.