AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, geçtiğimiz gün annesi Hatice Tekin'i kaybeden İstanbul eski Vali Yardımcısı, Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği Başkanı Kazım Tekin'e taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, "İstanbul Eski Vali Yardımcısı, Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği Başkanı (NEVBİAD) değerli hemşerimiz Kazım Tekin'e annesi Hatice Tekin’in vefat'ı sebebiyle taziye ziyaretinde bulunduk. Rabbim Hatice Teyzemize rahmetiyle muamele eylesin, Kazım Tekin Başkanımıza ve ailesine sabırlar diliyorum." dedi.

Taziye ziyaretleri için Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün'e teşekkür eden NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin; "Annem Hatice Tekin (91), bizi bırakarak, 1952, 54 ve 56'da 1 yaşından önce vefat etmiş olan çocukları Abim Kazım, Ablalarım Zeynep ve Nefika ile buluşmaya gitti...Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.

Avanos ilçesine bağlı Paşalı köyünde vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Özgün; "Sıcak Çay, Hoş Sohbet" Paşalı Köyümüzü ziyaret ederek, Köy Muhtarımız ve vatandaşlarımızla ile bir araya geldik." dedi.

Milletvekili Özgün'e ziyaretlerinde Avanos AK Parti İlçe Başkanı Cüneyit Pak'ta eşlik etti.