Ekonomi

MÜSİAD Genel Başkanı Kapadokya'da balona bindi

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Şube Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kapadokya'da sıcak hava balonuna bindi.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Şube Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kapadokya'da sıcak hava balonuna binerek bölgenin güzelliğini zirveden seyretti.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve heyetine balonculuk, uçuşlar ve bölge hakkında brifing vererek tecrübelerini gökyüzünden anlatan balon pilotu Tolga Poyraz misafirlerine unutamayacakları bir gün yaşattı.

İlk kez geldiği Kapadokya'da Göreme Cappadocia Cave Hotel'de konaklayan sonrasında da balona binen Genel Başkan Asmalı; "Hayatımda ilk kez balona bindim, müthiş bir deneyimmiş. Hele Kapadokya gibi muhteşem bir güzelliğin üzerinde balonla uçmak harika bir duygu..." dedi.

Uçuş sonrası MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve beraberindeki heyete günün anısına sertifikaları Rainbow Balon'un tecrübeli balon pilotu Tolga Poyraz tarafından takdim edildi.

Nevşehir ziyaretini değerlendiren MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı; "Nevşehir ziyaretlerimiz kapsamında MÜSİAD Nevşehir Şubemizi ziyaret ederek bölgedeki çalışmalara dair fikir alışverişinde bulunduk. Ardından Nevşehir Üyelerimiz ile Hasbihal Programı'nda bir araya gelerek, MÜSİAD faaliyetlerimizi anlattık. Nevşehir'e Kapadokya'ya gelipte böylesi eşsiz bir coğrafyada sıcak hava balonuna binmeden gitmek olmazdı. Nevşehir proğramımızın sabahında balonla Kapadokya semalarında çok güzel bir deneyim yaşadık. İlk kez geldiğim Nevşehir'den çok güzel duygularla ayrılırken, misafirperverlikleri için Şube Başkanımız Ahmet Çakır'a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve MÜSİAD Nevşehir Üyelerimize teşekkür ediyoruz." dedi.