Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Şube Başkanı Ahmet Çakır’ın ev sahipliğinde ”MÜSİAD Nevşehir Üyeleriyle Hasbihal Toplantısı”nda bir araya gelerek dünyadaki gelişmeleri, Türkiye ekonomisini ve MÜSİAD’ın faaliyetlerini değerlendirdi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Nevşehir Şubesi, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın başkanlığında Kayseri, Kırşehir, Aksaray ve Konya Şube Başkanlarının da katılımlarıyla ”MÜSİAD Nevşehir Üyeleri ile Hasbihal Toplantısı” düzenledi.

MÜSİAD Nevşehir Şubesi tarafından Göremedeki Gurme Retoran’da düzenlenen programda konuşan Genel Başkan Asmalı: “MÜSİAD üyelerimizi dinledik gerçekten şunu da görüyoruz ki başkaları laf üretirken, siyasi çekişmelere alet olurken biz MÜSİAD üyeleri tam 33 yıldır bu ülkenin gelişmesine, kalkınmasına, daha iyi, halkımızın daha müreffeh bir yaşam seviyesine sahip olması için neler yapabiliriz noktasındayız.

Anadolu’da üretim ve yatırım hareketi başlattıklarını vurgulayan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD’ın 12 bin 412 üyesiyle büyük ve güzel bir aile, bir ocak olduğunu ve MÜSİAD okulundan güzel talebeler yetiştiğini söyledi. Asmalı, ”MÜSİAD üyelerimiz, G-20 ülkeleri ile ticareti geliştirmeli. Özellikle dünya ticaretinin döndüğü ABD pazarına dikkatlerinizi çekmek isterim.” dedi.

MÜSİAD kardeşliktir, MÜSİAD vefadır

MÜSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır, "Öncelikle Genel Başkanım Sayın Mahmut Asmalı'ya ve değerli MÜSİAD şube Başkanlarımıza Nevşehir'imize hoş geldiniz diyor, kendilerini şehrimizde  ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, burada Başkanlık emanetini taşımaktan gurur duyduğum MÜSİAD Nevşehir  Şubemizin üye hasbihal toplantısını gerçekleştiriyoruz. MÜSİAD kardeşliktir, MÜSİAD vefadır, MÜSİAD medeniyet davasıdır, MÜSİAD ezel ebed hep birlikte yürümektir. Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bugün burada meselesi Türkiye olan davanın takipçileri ile bir aradayız.” dedi.

MÜSİAD’ın sevgi, kardeşlik ve muhabbet ortamıyla önemli bir yol arkadaşlığı üstlendiğini ifade eden MÜSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır, ”Ortak akıl, ortak menfaatler ve inanmış insanlarla ihracata odaklandığımız bir dönemde MÜSİAD’ımızın güçlü markalar çıkartacağına inancımız tamdır. Ortak ticaret platformu ile üyeler arasındaki ticaretin geliştirilmesi gücümüze güç katacaktır, bizi farklı noktalara taşıyacaktır.” diye konuştu. 

MÜSİAD faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda üyelerden gelen soru, görüş ve öneriler istişare edildi.

Konuşmaların ardından  Genel Başkan Mahmut Asmalı'ya, günün anısına yöreye özgü çeşitli hediyeler takdim edildi, ardından MÜSİAD Nevşehir Şubesinin yeni üyeleri ve Asmalı birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

MÜSİAD Genel Başkan Mahmut Asmalı, Nevşehir proğramının ardından 10 Kasım Cuma günü Kırşehir MÜSİAD Şubesinin yeni hizmet binası açılışına katılacak.