MÜSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır ve Başkan Yardımcıları Murat Çopur ve Atıf Gümüşsuyu İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD 109. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısına katıldı.

Toplantıya İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, sektör kurulu başkanları ve dünyanın dört bir yanından gelen 300’den fazla MÜSİAD şube başkanları da iştirak etti.

MÜSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır, iki gün süren programın oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Üyelerimizden aldığımız öneri ve talepleri Genel Başkanımıza ve yardımcılarına ilettik. Sektör kurulu toplantılarında iş insanlarımızın karşılaştığı sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdik,” dedi.

Çakır, MÜSİAD Nevşehirolarak şehrin gelişmesi, yatırım ve istihdam olanaklarının artırılması için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'da açıklamasında; "MÜSİAD 109. Genel İdare Kurulumuzu, T.C. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya 80’den fazla Şubemizin Başkanları ve Temsilcileri’nin katılımlarıyla tamamladık. Gün boyunca Şube Başkanlarımız, Temsilcilerimiz ve üyelerimizle yaptığımız istişareler ile Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın sunumlarıyla gerçekleştirdiğimiz Genel İdare Kurulumuz; ekonomi, göç ve MÜSİAD faaliyetleri gibi birçok konuya ev sahipliği yaptı.

Genel İdare Kurulumuza katılımları için başta Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya, Şube Başkanlarımıza ve Üyelerimize; programın düzenlenmesinde emeği geçen Yurt İçi Teşkilatlanma Komisyonumuza ve profesyonel ekibimize teşekkür ediyoruz." dedi.