Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Nevşehir Şubesi her geçen gün yeni üyerleri ile birlikte büyümesine devam ediyor.

Assuva Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli gururumuz Remzi Başbuğ'da MÜSİAD Nevşehir ailesine katıldı.

(MÜSİAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Ahmet Çakır, MÜSİAD'IN Ulusal olmaktan çıktığını Uluslararası saygın bir dernek haline geldiğini, MÜSİAD'ın iş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimlerine de örnek bir merkez haline geldiğini belirtti. Başkan Çakır, MÜSİAD Nevşehir Şubesi olarak profesyonel zemine oturmuş düşünce yapısıyla, ilke ve değerlerini koruyarak, misyonuna bağlı şekilde çalışmaları yürüttüklerini, her geçen gün büyümeye devam ettiklerini ifade etti. Çakır,Assuva Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ'uderneğe üye yaptıkları için çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

Yurt İçinde 84 İrtibat Noktası Bulunan ,Yurt Dışında 81 Farklı Ülke ve 95 Noktada Toplamda 179 nokta ile Türkiye ekonomisine katkı sunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'nin Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır, derneğe yeni kayıt olan Başbuğ'a ‘Üyelik Kimlikleri’ni takdim etti.

Üyelerimizin kaynaşması maksadı ve güncel konuların takibi açısında sık sık buluştuklarını geldiklerini dile getiren Şube başkanı Ahmet Çakır, “İstişare, sohbetler ve tecrübe paylaşımı etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Üyelerimize katkı sunan faaliyetlerimizin yanı sıra büyümeye de devam ediyoruz. Yapılan değerlendirme sonucu üyeliği onaylanan Assuva Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı kıymetli arkadaşımız Remzi Başbuğ'da aramıza katıldı. Kendisini MÜSİAD ailemizde görmekten mutluluk duyduk” dedi.

Assuva Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ'da MÜSİAD ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı büyük onur duyduğunu ifade ederek, "Değerli Ahmet Çakır Başkanım'a teşekkür ediyorum" dedi.

MÜSİAD Nevşehir Şubesi Başkanı Ahmet Çakır, “Genelde bir sivil toplum örgütü, ancak özelde ise işadamları derneği olan MÜSİAD, tüm faaliyetlerinin temelinde yüksek ahlak ve erdemli işadamı yetiştirmeyi ön planda tutmayı amaçlamaktadır. Üyesi olmaktan onur duyduğumuz MÜSİAD, adeta ülkemizin gerçek bir fotoğrafıdır. Biz, belirli bir grubu ya da bir zümreyi değil, milletimizin çoğunluğunu temsil ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi ‘’Üyelerimizin büyümesi demek MÜSİAD’ın büyümesi demektir. MÜSİAD’ın büyümesi de Türkiye’nin büyümesi demektir. Kamu yararına faaliyet gösteren Türkiye ve Dünyanın en güçlü Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olan MÜSİAD bayrağını sizlerle birlikte, omuz omuza geleceğe ümitle emin adımlarla taşımaya devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devletimizin, milletimizin ve üyelerimizin yanında olmaya ve el birliği ile bütün engelleri aşmak ve Türkiye’yi kalkınmış ülkeler arasında üst sıralara çıkarmak için çalışacağız”dedi.