Nevşehir Barosu’nun 5 Ekim’de yapılacak seçimleri öncesi Av. Mustafa Necmi Öncül, Baro Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Seçimler öncesi Av. Mustafa Necmi Öncül, listesini kamuoyuna duyurdu.

Başkan Adayı M. Necmi Öncül, genç, dinamik ve tecrübeli bir ekiple yola çıktıklarını ifade ederek, seçilmeleri halinde meslektaşları ve meslek için heyecanlı bir şekilde çalışacaklarını dile getirdi.

Göreve seçilmeleri halinde yapacakları çalışmalara değinen Öncül, meslek içi ve staj eğitimlerinin artırılarak devam edeceğini, istişare kültürünün ön planda olacağını, ilçe baro temsilcileri ile olan ilişkilerin daha etkin hale getirileceğini kaydetti. 

Öncül, “Bilgi ve tecrübeyi Nevşehir Barosu’nun geleceği olan genç meslektaşların coşkusu, vizyonu ile birleştirerek geleceğe birlikte yürüyoruz. Etkin Baro, Güçlü Avukat diyerek çıktığımız bu yolda, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilkeleri ışığında, Cumhuriyet değerlerini koruyan, gelişen, gençleşen ve en önemlisi değişen bir baro için mücadeleye devam edeceğiz!” dedi.

M. Necmi ÖNCÜL'ün yönetim listesindeki isimler ise şöyle;