Genel

NESİAD’dan İl Başkanı Aygün’e Hayırlı Olsun Ziyareti

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Özaltın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Kahveci, Hurşit Şimşek, Murat Yavuz, Yılmaz Burak Özaltın, Fatih Altuntakan, Rıdvan Batuhan Arslan, Metin Melih Akçur ve Hamza Civelek, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan NESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Av. Muhammed Feyzi Aygün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Muhammed Feyzi Aygün’ü yeni görevinden dolayı tebrik ederek, “Nevşehir’in ve ülkemizin kalkınması için iş dünyası ve siyaset kurumu olarak birlikte çalışmak, el birliğiyle şehrimize değer katmak istiyoruz. Dernek üyelerimizin azmi ve gayreti ile şehrimize katkı sunmaya devam edeceğiz. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyor ve başarılar temenni ediyorum.” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün ise NESİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “6 yıldır Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptığım Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve değerli yönetim kurulu üyelerini İl Başkanlığımızda ağırladık. Hem siyasette hem de iş dünyasında şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Nevşehir’e ve ülkemize değer katacak projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz.Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.