Nevşehir

NEVBİAD üyeleri Akın Gürlek Başsavcıyı ziyaret etti.

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Başsavcısı olarak göreve başlayan Akın Gürlek'i ziyaret ettiler.

Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, beraberinde yönetim ve onur kurulu üyeleri İstanbul Başsavcısı olarak göreve başlayan Akın Gürlek'e hemşehri ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İstanbul'da uzun süre Ağır Ceza Başkanlığı yaptıktan sonra Adalet Bakan Yardımcılığı gibi önemli görevler üstlenen Akın Gürlek, bilindiği gibi kısa bir süre önce İstanbul Başsavcısı olarak atanmıştı.

İstanbul'da yaşayan ve NEVBİAD çatısı altında bir araya gelen iş insanı ve bürokratlardan oluşan Nevşehir heyeti hemşehrileri Başsavcı Gürlek'e başarılar dilediler.

Bu özel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek'de Nevşehir insanının her zaman ve her şartta Devletine bağlı Ülkesine gururla hizmet eden, yasalara saygılı insanlar olduğunu belirterek nazik ziyaretleri için NEVBİAD heyetine teşekkür etti.

Ziyarete katılan NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Bakırköy Başsavcı Vekili Necip Sarı, Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, Başakşehir Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, İbb Zabıta Dairesi Başkanı Metin Alper, Beylikdüzü Emniyet Müdürü Serkan Aslan, İş insanları Yaşar Eroğlu, Doğan Birgül, Şahin Eroğlu, Bayram Sağlam, Fazıl Çekirdekçi, Vejni Büyük, Bekir Erdoğan, Bekir Terzioğlu, Serdar Bilgi, Ramazan Ülger, Bülent Yıldırım, Ali Bozkurt, Oğuz Türkkan daha sonra Çağlayan Adliyesi 6. Ağır Ceza Başkanı Nevşehirli hemşehrimiz Murat Yıldız ve Hakim hemşehrimiz Sevda Yıldırır'ı da ziyaret ettiler.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf iyi dilek ve temennilerle sona erdi.