Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Abuuşağı köyünde yollarının bozuk olmasına tepki gösteren vatandaşlar, en ufak bir yağışta çamur deryasına dönen yolların onarımını istiyor.

Abuuşağı köyünde bir kaç gün önce meydana gelen kuvvetli yağışlar sonrası çamur deryasına dönen yolların onarılmasını isteyen köy sakinleri, köstebek yuvasına ve çamur deryasına dönen sokaklarda yürümekte güçlük çektiklerini ifade ederek mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Abuuşağı köyü Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar, son yağışların ardından köyümüz içinde ki yollar bozuldu. Bu yüzden mağduriyet yaşıyoruz. Kimse ilgilenmiyor diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Köy sakinlerinden Koray Altuntaş'ta FİB Haber Merkezi WhatsApp ihbar hattına yaptığı açıklamasında; "Abuuşağı köyü merkezinde kahvehane işletmesi yapıyorum. FİB Haber'e köyümüzden fotoğraflar gönderiyorum. İşte köyün durumu, çarşı toz dumandan geçilmiyor. Bozuk köy yolları her an kazaya davetiye çıkarıyor. Gülşehir Kaymakamlığı yada İl Özel İdaresinin gelip halimizi görüp bir şeyler yapmalarını istiyoruz." şeklinde konuştu.