Nevşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Ömer Yasakçı ve Kasım Kaynar, FİB Haber.Com İnternet gazetesine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Gazetemiz FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile biraraya gelen Nevşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Yasakçı ve Kaynar, güncel siyaset ve Nevşehir ile alakalı keyifli bir sohbet geçirdi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Nevşehir gündemi ve belediye meclisi çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Nevşehir'de yaşayan hemşerilerimiz için her daim destek olacaklarını ve Nevşehir menfaatleri doğrultusunda alınacak tüm güzel kararların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Meclis üyeleri Yasakçı ve Kaynar, gazetemize yayın hayatında başarılar diledi.

FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece Nevşehir değil, bölgemiz içinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuoyunu bilgilendirme de örnek bir yayıncılık sergilediğini belirten Yasakçı ve Kaynar, ilimize ve bölgemize kattığı değerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber İnternet Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı’da misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.