Yerel

Nevşehir Belediyesi ile tüm mahalleler pırıl pırıl oluyor

Nevşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından ‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla başlatılan mahallelerdeki temizlik seferberliğini sürdürüyor.

Nevşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından ‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla başlatılan mahallelerdeki temizlik ve hizmet seferberliğini sürdürüyor. Belediye ekipleri kampanya çerçevesinde bugün Bekdik Mahallesi TOKİ 4 ve 5. Etap çevresinde yoğun bir çalışma yürüttü.

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın göreve başlaması ile birlikte, gelecek kuşaklara daha temiz ve yeşil bir Nevşehir bırakmak ve mahallelerdeki altyapı ve üstyapı problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturmak için başlatılan kampanyanın bugünkü durağı Bekdik Mahallesi oldu. Sabah erken saatlerden itibaren mahallede toplanan belediye personelleri burada çevre temizliği, park ve bahçelerde budama, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra küçük çaplı yol ve yaya kaldırımı tamiratı yaptılar.

Mahalle sakinleri tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanan çalışmalara Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nden yaklaşık 200 personel iş makineleri ile birlikte katıldı.