Nevşehir Belediyespor ligin 17. haftasında 28 Ocak Pazar günü kendi evinde saat:14.00'te Gazi stadyumunda Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş. takımı ile oynayacak.

Nevşehir Belediyespor hafta sonu oynayacağı Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş. maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yapmış olduğu antrenmanla devam ediyor. Günün ilk antrenmanını salon çalışmalarıyla tamamlayan temsilcimiz 28 Ocak Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Cuma gününe kadar sürdürecek. Karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi hakemi Tolga Tuna yönetecek.

Bu maç 3 puandan öte...

Ara transfer döneminde yaptığı transferlerle takımını güçlendiren Nevşehir Belediyespor'da herşey 3 puan için. Teknik direktör İbrahim Cezayir; "Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş. maçını kusursuz oyun ve skor ile bitirmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 3 Puandan öte olarak gördüğümüz bu önemli karşılaşmada taraftarlarımızdan maçın son saniyesine kadar bizlere destek vermesini istiyoruz." dedi.

Ligin ilk yarısında Bergama'da oynanan maç her iki takımın attığı karşılıklı gollerle 2-2 tamamlanmıştı.

Nevşehir Belediyespor 15 maçta aldığı 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile topladığı 13 puanla 14. sırada yer alıyor. Bergama Sportif ise, 15 maçta aldığı 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile düşme hattının 1 puan üstünde, 14 puanla 11. sırada yer alıyor.

Nevşehir Belediyespor-Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş.

Yer: NEVŞEHİR GAZİ STADI

Tarih: 28.01.2024

Saat: 14:00

HAKEMLER:

TOLGA TUNA(Hakem)

GÜRCAN USLU(1. Yardımcı Hakem)

AYŞENUR KARAKOÇ(2. Yardımcı Hakem)

MUHAMMED BURAK TUFAN(Dördüncü Hakem)

YEKTA İNCE(Gözlemci)