Olağanüstü Genel Kurul çağrısını bir kez daha dile getiren Nevşehir Belediyespor Başkan adayı iş insanı Mehmet Demirel; “ Nevşehir Belediyespor kimsenin ego tatmini yaptığı bir kulüp değildir, bu şehrim marka değeridir ve namusudur.” dedi.

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü toplantı salonunda basın toplantısı yapan Nevşehir Belediyespor Başkan adayı iş insanı Mehmet Demirel, 1985 yılından beri taraftar olarak daha sonraki iş hayatı boyunca da maddi ve manevi anlamda her yönüyle desteklediği Nevşehir futbolunda bir marka olarak gördüğü önce Nevşehirspor ve sonrasında da Nevşehir Belediyespor’un başarısı için taşın altına sadece elini değil, bedenini de koyduğunu aktardı.

Hali hazırda Nevşehir Belediyespor’un 20 milyon TL’yi tutan borcunun bulunduğunu anlatan Demirel, iyi yönetilemeyen Nevşehir Belediyespor’da Olağanüstü Kongre’nin yapılmasının bir büyük zorunluluk haline geldiğini ifade etti.

Demirel; “Nevşehir Belediyespor’daki bu kötü gidişin durdurulması için Nevşehir Belediyespor’a gönül veren biri olarak tüm bize inanan taraftarlarımız adına, yönetim kurulumuz adına, şimdiki yöneticilerin istifa edip acil olağanüstü kongre kararı almaları çağrımızı tekrarlıyorum. Daha güçlü bir Nevşehir Belediyespor ortaya koyabilmek için biz her türlü çalışmamızı yapıyoruz. En geç 5 Temmuz 2024 tarihine kadar takımımızın olağanüstü kongreye gitmesi gerekiyor. Zaman son derece önemli. Biz seçim istiyoruz, bu seçimde eğer şimdiki yönetim kazanırsa tebrik eder yanlarında oluruz.Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Bizim derdimiz Nevşehir Belediyespor’daki bu kötü gidişata son verebilmektir. Nevşehir Belediyespor hiçbir şekilde kişilerin egosunu tatmin ettiği bir takım değildir. Güçlü bir ekip oluşturuyoruz. Nevşehir Belediyespor’a gönül veren tüm taraftarlarımızın hoşnut kalacağı bir ekibi seçim sonrasında inşallah sahalarda göreceğiz,tüm çaba ve gayretimiz de bu yöndedir.” dedi.


Basın toplantısında Başkan adayı Mehmet Demirel’in seçilmesi durumunda anlaşmaya vardığı Nevşehir Belediyespor kulüp Teknik Direktörü Hakan Şimşek ve Sportif Direktör Çağrı Anıl Dinç’de birer konuşma yaptı.


Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Adayı Mehmet Demirel’in yönetiminde şu isimler oluşuyor;

Mehmet Demirel BAŞKAN

Nevşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri; 

1. Salih Dirikoç
2. Esat Özaltın
3. Ali Akkoç
4. Çetin Ulukuş
5. Birsen Ülken
6. Ahmet Ertaş
7. Caner Çetinel
8. Serdar Yılmaz
9. Cuma Güngör
10. Fatih Civelek
11. Yunus Emre Çakır
12. Kenan Öztürk
13. Mehmet Elmacı
14. Ergün Akın
15. Muhittin Altaş
16. Sait Özcan
17. Ahmet Korkmazer

Yapılan basın toplantısının ardından şimdi gözler Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Taner Demir ve Asbaşkan Caner Demir'e çevrildi.

Nevşehir'de tüm spor kamuoyu takımın son durumu ile yapılan Genel Kurul çağrısına nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

Editör: İbrahim UYSAL