Türkiye 3. Futbol ligi 4. grup 10. haftasında kendi evinde oynadığı karşılaşmada Orduspor 1967’yi 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini alan Nevşehir Belediyespor'da yüzler gülüyor

Kırmızı beyazlı temsilcimiz, bu maçtan galibiyetle ayrılarak, oynadığı 9 maçta topladığı 6 puanla ligin son sırasına yer alırken üst sıralar için umutlandı.

Nevşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi Spor karşısında 3 puan arayacak...

TFF Üçüncü Lig İkinci Grupta mücadele eden ve ilk galibiyetini geçen hafta sahasında alan Nevşehir Belediyespor'da yeni hedef 19 Kasım Pazar günü oynayacağı Siirt temsilcisi karşısında ilk deplasman galibiyeti ile tanışmak.

İlk on haftada oynadığı dokuz maçtan sadece üç puan alabilen Nevşehir Belediyespor geçen hafta misafir ettiği Orduspor 1967’yi tek golle yenerek şanssızlığını kırmıştı. İl temsilcimizi Pazar günü Siirt’te çok zorlu bir puan mücadelesi bekliyor. Nar tesislerinde çalışmalarını sürdüren Nevşehir  Belediyespor’da hedef ise sezonun ilk deplasman galibiyetini elde etmek.

KURTALAN İLÇE STADINDA 14.00’ TE BAŞLAYACAK

Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, 19 Kasım 2023 tarihinde deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi Spor ile karşılaşacak.

Siirt İl Özel İdaresi Spor oynadığı 10 maçta 2 galibiyet  3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladığı 9 puanla ligde 12.sırada bulunuyor. 

 Antrenör Erhan Işıkdemir, "Geçen hafta elde ettiğimiz galibiyetinin devamını getirmek zorundayız. Bizim gibi çıkış arayan bir takıma karşı oynayacağız. Kolay maç yok. Zoru çok çalışarak ancak kolaya çevirebilirsiniz. Oyuncularımızın da bunu başaracaklarına inanıyoruz. İlk dokuz haftanın sonunda 21 puan yani çok fazla puan kaybettik. Hızla tırmanışa geçmek amacındayız. Siirt’ten mutlu döneceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.