Nevşehir Belediyespor ilk yarıda kalan 3 haftada çok kritik maçlara çıkacak… 11 karşılaşmada 9 puan toplayan kırmızı beyazlı ekip, kritik 3 maçta maksimum puan toplayarak devre arasına düşme hattının üzerinde girmeyi hedefliyor. Hafta sonu oynayacağı Çankaya Spor Kulübü maçı Nevşehir Belediyespor için en kritik viraj. Bu maçtan çıkaracağı 3 puan kırmızı beyazlı temsilcimiz için büyük önem arz ediyor. Bu yüzden bu hafta taraftarlarımızın takımımıza tam destek vermesi hafta sonunda da başkentteki Nevşehirli hemşehrilerimizin bu önemli maçta takımızı yalnız bırakmaması gerekiyor. 

Nevşehir Belediyespor’u ne bekliyor?

Ligde en alt sıralarda kendilerine yer bularak düşme potasında bulunan 5 takım şunlar, Çatalcaspor, Balıkesirspor, Sultanbeylispor, Nevşehir Belediyespor ve 23 Elazığ Futbol Kulübü,

Nevşehir Belediyespor'un ilk yarıda bu takımlarla oynadığı maçlarda ise; Balıkesirspor'a kendi evinde, 23 Elazığ Futbol Kulübü'ne deplasmanında aynı sonuçlarla 1-0 mağlup olan temsilcimiz, Sultanbelispor'u ise kendi evinde 1-0 mağlup etti. Çatalcaspor ile kendi evinde 0-0 berabere kaldı.

Deplasman galibiyeti yok

Tarihinin en zor günlerinden geçen, TFF 3. Lig 4. Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’u, ilk yarının kalan 3 haftasında zorlu bir maç periyodu bekliyor. Son 3 haftada, puan olarak kendisine çok yakın olan takımlarla oynadığı 4 maçtan sadece 4 puan çıkarabilen yeşil beyazlı ekip, kalan3 maçta birbirinden kritik karşılaşmalara çıkacak.

ANKARA’DA BAŞLIYOR 

Zorlu periyodun ilk maçında 03 Aralık 2023 Pazar günü ligde 16 puanla 6. basamakta bulunan Çankaya Spor Kulübüne deplasmanda konuk olacak Nevşehir Belediyespor, bu karşılaşmanın ardından 10 Aralık Pazar günü ligde 20 puanla 2. sırada yer alan Sebat Gençlik Spor'u Gazi Stadyumu’nda ağırlayacak. Kırmızı beyazlı temsilcimiz ilk yarının son haftasında ise grubun zirvesinde yer alan Bıtexen Adana 1954 Futbol Kulübü ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

3 MAÇTA 6 PUAN TOPLAMAK ZORUNDA ...

Ankara'da Çankaya ve evimizde Sebat Gençlik maçları hayati önem taşıyor...

Çankaya Spor Kulübü deplasmanından geldikten sonra, devre arası öncesinde Sebat Gençlik Spor'u ağırlayacak Kırmızı beyazlı ekip, deplasmandaki Bıtexen Adana 1954 Futbol Kulübü maçıyla ilk yarıya nokta koyacak. Hali hazırda 11 maçta 9 puan toplayabilen Nevşehir Belediyespor’un, 3 karşılaşmada alabileceği maksimum puanı toplayarak devre arasına düşme hattının üstünde girmesi önem taşıyor. Bunun için önündeki ilk iki maçtan çıkartacağı galibiyet bir anda puanını 15'e çıkartarak ligi orta sıralarda bitirmesine yetecek. Tabi lig lideri, lig ikincisi ve lig 6'sıyla oynayacağınıda unutmamak gerekiyor. 

13.Hafta
SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR    -    MUŞ 1984 MUŞSPOR
TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR    -    BALIKESİRSPOR
SEBAT GENÇLİK SPOR    -    İDAŞ ÇATALCASPOR
SULTANBEYLİ BELEDİYE SPOR    -    23 ELAZIĞ FUTBOL KULÜBÜ
BITEXEN ADANA 1954 FUTBOL KULÜBÜ    -    BURSA YILDIRIM SPOR
GÜNEŞ HOLDİNG ÇANKAYA SPOR KULÜBÜ    -    NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR
ORDUSPOR 1967 A.Ş.    -    ARMONİ ALANYA KESTELSPOR
    
14.Hafta
İDAŞ ÇATALCASPOR    -    BITEXEN ADANA 1954 FUTBOL KULÜBÜ
23 ELAZIĞ FUTBOL KULÜBÜ    -    GÜNEŞ HOLDİNG ÇANKAYA SPOR KULÜBÜ
BURSA YILDIRIM SPOR    -    TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR
NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR    -    SEBAT GENÇLİK SPOR
ARMONİ ALANYA KESTELSPOR    -    SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR
MUŞ 1984 MUŞSPOR    -    SULTANBEYLİ BELEDİYE SPOR
BALIKESİRSPOR    -    BERGAMA SPORTİF FAALİYETLER A.Ş


15.Hafta
GÜNEŞ HOLDİNG ÇANKAYA SPOR KULÜBÜ    -    MUŞ 1984 MUŞSPOR
SEBAT GENÇLİK SPOR    -    23 ELAZIĞ FUTBOL KULÜBÜ
BERGAMA SPORTİF FAALİYETLER A.Ş    -    BURSA YILDIRIM SPOR
TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR    -    İDAŞ ÇATALCASPOR
SULTANBEYLİ BELEDİYE SPOR    -    ARMONİ ALANYA KESTELSPOR
BITEXEN ADANA 1954 FUTBOL KULÜBÜ    -    NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR
SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR    -    ORDUSPOR 1967 A.Ş.