Siyaset

Nevşehir CHP’den İmza Kampanyası

Nevşehir CHP İl Başkanlığı, gençlik kolları ve kadın kolları öncülüğünde imza kampanyası başlattı.

Nevşehir CHP İl Başkanlığı, gençlik kolları ve kadın kolları öncülüğünde imza kampanyası başlattı. 

Meclise sunulan kadın cinayetlerinin incelenmesi, uyuşturucu ile mücadele edilmesi ve sokaklarda huzurun sağlanmasına yönelik önergelerin her seferinde AK parti ve MHP oyları ile reddedilmesi sebebi Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarının 81 ilde başlatmış olduğu “Kadına yönelik şiddet, uyuşturucu ile etin mücadele ve sokaklarda huzur” başlıklı imza kampanyası Nevşehir’de de kadın kolları ile hazırlanan ortak bir çalışma ile başlatıldı. İmza kampanyası stantında Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer SEVİÇ ve Kadın Kolları İl Başkanı Yeliz TOPRAKTEPE açıklamada bulundu. 
Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer SEVİÇ konuşmasında; “Ülkemizde şuan ciddi bir huzur problemi var. Nevşehir’de de bu problem her geçen gün artarak devam ediyor. Bu suçları işleyenlerin yanı sıra bu suçların asil faillerinin ortaya çıkmaması veya üzerinin kapatılması ülke genelinde vatandaşlarımızda ciddi bir huzursuzluk hissettiriyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bugün muhalefetin gereğini yarın da iktidara gelip hükümetin gereğini yaparak elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyeceğimizi belirtmek isteriz.” dedi.
Kadın Kolları İl Başkanı Yeliz TOPRAKTEPE konuşmasında “Çok gurur verici direnişler izledim. “Biz ne yapabiliriz ki?” diyen herkese “direnebiliriz, sesimizi daha gür bir şekilde çıkarabiliriz” diyorum her seferinde. Biz de kendi bölgemizde elimizden geldiğince bir ses çıkarmaya çalıştık. Yaptığımız etkinlikte Nevşehir’de kadınlarımızın ve erkeklerimizin imza kampanyamıza destekleri oldukça büyük.
Şiddetin istismarın her türlüsüne karşıyız.
Birlikte çok daha güçlüyüz!” dedi.