Nevşehir'de Bugün

Nevşehir de Denetimli Serbestlik Yükümlüleri Masa Tenisi Öğrendi

Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü etkinliğinde, denetimli serbestlik tedbiri altındaki yükümlüler masa tenisi oynayarak keyifli vakit geçirdi.

Gençlik Merkezinde Denetimli Serbestlik Etkinliği

 Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü gereğince düzenlenen boş zaman yapılandırılması kapsamında  denetimli serbestlik tedbiri altındaki genç yükümlüler masa tenisi oynayarak keyifli vakit geçirdi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen bu etkinlik, yükümlülerin hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişim sağlamalarına olanak tanırken, aynı zamanda sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı oldu.

Sporun rehabilite edici etkisinden yararlanılarak düzenlenen masa tenisi etkinliği denetimli serbestlik tedbiri altındaki yükümlülerin hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişim göstermelerine katkı sağlıyor. Hem de  gençler stres atarak  iyileştirme süreçlerini güçlendiriyorlar.


Etkinlik kapsamında denetimli serbestlik yükümlülüğü bulunan katılımcılar deneyimli antrenör Kazım Hamurişçi eşliğinde masa tenisi sporunun inceliklerini öğrenme fırsatı buldular. 

Etkinliğe katılan hükümlüler masa tenisi oynarken hem eğlendiklerini hem de sporun önemini fark ettiklerini belirttiler.