Genel

Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Gazileri Unutmadı

Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak ve beraberinde Vaiz Salih Açıkgöz, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Zeki Didinmez'e ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak'a Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak'ta, Şehit ve gazilerimizin birbirleriyle ve toplumla dayanışmasında, acıların hafifletilmesinde rol oynayan derneklerimiz, önemli bir misyonu yerine getiriyor. Vatan için evlatlarını, eşlerini, kardeşlerini feda eden şehit aileleri ve kahraman gazilerimizin fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, "19 Eylül Gaziler günü ve haftası münasebetiyle Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak, Vaiz Salih Açıkgöz, Derneğimizi ziyaret ettiler. Vaiz Salih Açıkgöz Tarafından Kuranı kerim okunup Şehitlerimiz ve gazilerimiz için dua edildi. Bu güzel ve anlamlı ziyaret için kendilerine çok teşekkür ederiz." dedi.