Sağlık Bakanlığı tarafından yeni mecburi hizmet hekim ataması ile 112.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü ( DHY ) kurası kadroları açıklandı. Buna göre Nevşehir Devlet Hastanesi'ne 35 pratisyen hekim, bir göğüs hastalıkları uzmanı, 1 acil tıp uzmanı ve 1 genel cerrahi uzmanı doktor ataması yapıldı

Nevşehir Devlet Hastanesi Kadrosunu Güçlendiriyor

Konu hakkında açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; " Şehrimize Hayırlı olsun. Nevşehir’imizde sağlık ordumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz.  Sağlık Bakanlığı’nın 112. Dönem Hizmet Yükümlülüğü münhal kadroları kurası ile Nevşehirli vatandaşlarımızın en çok talep ettiği; Acil Tıp Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Göğüs Hastalıkları İç Hastalıklar Üroloji İlimizdeki sağlık kurumlarımıza 80 pratisyen hekim ve çeşitli branşlarda 5 uzman hekim ataması yapılmıştır." dedi.

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Macit Yalçın, "Bugün kurası yapılan 112. DHY ataması ile hastanemize 35 pratisyen hekim, bir göğüs hastalıkları uzmanı, 1 acil tıp uzmanı ve 1 genel cerrahi uzmanı ataması yapılmıştır. Hekim kadromuza güç katacak bu atamanın ilimize, hastalarımıza ve birlikte çalışacağımız hekim arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.