Eğitim

Nevşehir EBS'den Prof. Dr. Karakoç'a tebrik ziyareti

Nevşehir Eğitim Bir Sen Başkanı Harun Öcal ve beraberindeki heyet NEVÜ Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç'u ziyaret etti.

Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal ve beraberindeki heyet Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç'a tebrik ziyaretinde bulundular.

Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal yaptığı açıklamasında; "Üniversitemiz öğretim üyesi Sn. Prof. Dr. Seydi Battal Gazi KARAKOÇ'u yönetim kurulumuz ve üniversite başkanı olarak tebrik ederek başarılar diledik.
Kıymetli hocamız;
Elsevier veri tabanı dikkate alınarak 26 Eylül 2024 tarihinde Stanford Üniversitesi tarafından yayınlanan 22 anabilim dalı ve 174 alt anabilim dalında dünyada 7 milyon araştırmacı üzerinde yapılan araştırmaya göre bilim adamları arasında yüzde 2 lik dilimde yer alan 223152 bilim adamının yer aldığı "Yıllık Etki Boyu" kategorisinde yer alan Numerical & Computsyional Mathematics listesinde yer almış bulunmaktadır." dedi.