Nevşehir İlindeki okullarda görev yapan Eğitim-Bir-Sen'li öğretmen, okul idarecileri ve ailelerinin katılımlarında düzenlenen Büyük Balkan Turu sona erdi. Kültürel gezi kapsamında 9 farklı ülke gezen katılımcılar yurtdışına çıkmanın, “Ecdat yadigarı topraklar”da yeni yerleri ve insanları tanımanın mutluluğunu yaşadılar.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal; "Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi olarak, 2-10 Ağustos tarihleri arasında düzenlediğimiz Büyük Balkan Turu'nu başarıyla tamamladık. Bu tur kapsamında Yunanistan, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Makedonya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Arnavutluk ve Hırvatistan gibi 9 farklı ülkeyi ziyaret etme şansını elde ettik.

Gezi boyunca, bu ülkelerin tarihi ve doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı bulduk ve Osmanlı Mirası'nı yerinde inceledik. İlk kez düzenlediğimiz bu organizasyonun başarılı ve verimli bir şekilde gerçekleşmesinden büyük memnuniyet duyduk.

Simurg Gezi ile gerçekleştirdiğimiz bu turda, doğru bir tercih yaptığımızı bir kez daha gördük. Rehberinden şoförüne kadar tüm Simurg Gezi ekibine, göstermiş oldukları profesyonellik ve özveri için teşekkür ederiz. Ayrıca, konforlu ve kaliteli otel tercihleri için de minnettarlığımızı sunarız.

Bu anlamlı ve zengin içerikli gezimizin, gelecek organizasyonlarımıza ilham kaynağı olmasını umuyoruz. Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi olarak, kültürel ve tarihi değerlerimize duyduğumuz ilgiyi artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz.