Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, beraberinde Şube Başkan Yardımcısı Sami Özgümüş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Başkanı Doç. Dr. Recep Tek ile birlikte ilk olarak AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'ı Gazi Meclis’de ziyaret etti.

ÖMK kanunu hakkında ve ilin eğitim durumuna ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretlerde, yeni döneme dair görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanımız, Memur-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Harun Öcal ve değerli yönetimini Gazi TBMM’mizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal; "Nevşehir AK Parti Milletvekilimiz Sayın Emre Çalışkan'ı makamında ziyaret ettik. İlimiz eğitimi ve ÖMK kanunu hakkında istişarede bulunduk. İlgi ve alakası için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir heyeti daha sonra Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Öcal, ziyarette Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi’nin faaliyetleri ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Yalçın'da başarılarından dolayı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesini tebrik ederek kutladı.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal; "Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın'ı ziyaret ettik. İlimizde yürüttüğümüz sendikal faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Gündemde olan ÖMK kanunu hakkında istişarelerde bulunduk. İlgi ve alakası için Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.