Asayiş

Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne 24 Yeni Araç

İçişleri Bakanlığı tarafından Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen 24 yeni hizmet aracı düzenlenen törenle tanıtıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen 24 yeni hizmet aracı düzenlenen törenle tanıtıldı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen törende, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen araçları yerinde inceledi.

Vali Ali Fidan, Nevşehir’de araç filosunun genişletilmesinin, Nevşehir halkına daha hızlı ve kaliteli hizmet sunma açısından büyük bir adım olduğunu belirterek, araçların polisin gücüne güç katacağını ve halkın güvenliğine daha hızlı bir şekilde yanıt verilebileceğini vurguladı.

Tahsis edilen 24 yeni aracın Emniyet Müdürlüğü’nün operasyon kapasitesinin artırılması ve şehrin güvenliği için daha etkili hizmet verilmesinde büyük rol oynayacağını belirten Vali Fidan, sembolik olarak yeni hizmet araçlarından birini bizzat kullandı.

Vali Fidan; “İçişleri Bakanlığımızın önemli destekleri ve İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından İlimizde uygulanan trafik tescil ve plaka gibi hizmetlerin karşılığı olarak elde edilen ve aynı zamanda Nevşehirli hemşerilerimizin katkıları ile Emniyetimize kazandırılan araçların hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya da şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.