Yaşam

Nevşehir GÖRBİR'den İkinci El Eşya Köprüsü Projesi!

Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, 'İkinci El Eşya Köprüsü' projesiyle alan el ile veren el arasında kardeşlik köprüsü kuruyor.

Nevşehir'de, “GÖRBİR Derneği” ihtiyaç sahibi ailelere, el uzatmaya devam ediyor. GÖRBİR Derneği Başkanı Erol Mutlu, derneğe yapılan bağışların hiçbir çıkar gözetmemeksiniz ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını söyledi.

 İkinci El Eşya Köprüsü Projesi!

Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu yaptığı açıklamasında; "Kıymetli hemşehrilerim Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği olarak yeni bir çalışma başlatmaktayız. Bu çalışmamız evlerimizin bodrumunda depolarımızdan kullanılabilir şekilde olmak üzere 2.el eşyalarımızı yani; buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve çekyat olmak üzere bizlere ulaşarak bulunduğu yerden biz aldıracağız. Bu eşyaları da Nevşehir'de bulunan fakir fukaraya ve üniversiteli öğrencilere ulaştıracağız. İletişim Gör-Bir derneği 0 536 827 72 22 ve 0 384 212 66 61 bu numaralardan bize ulaşa bilirsiniz." dedi.