Yerel

Nevşehir Gülşehir'de Hacılar köyü taziye evi'nin temeli atıldı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Hacılar köyünde hayata geçirilmesi planlanan Taziye Evinin temel atma töreni bugün düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Gülşehir Kaymakamı Salih Gültekin, Hacılar köyünü ziyaret ederek, hayırsever Osman Doğan'ın katkıları ve yerel imkanlar kullanılarak finanse edilen taziye evi inşaatının temel atma törenine katıldı.

Hacılar köyü muhtarı Ömür Yüksel ev sahipliğinde düzenlenen Taziye evi temel atma törenine, Gülşehir Kaymakamı Salih Gültekin, ilçe jandarma komutanı Özcan Zengin, İlçe Özel İdare Müdürü Dursun Keten, İlçe Tarım Müdürü Halit Can, hayırsever Osman Doğan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan dua ve kesilen kurban sonrası Taziye evi temel atma töreninde katılımcılara Hacılar köyü muhtarlığı tarafından yemek ikram edildi.

Kaymakam Gültekin daha sonra köy muhtarı Ömür Yüksel ve köy sakinleri ile biraraya geldi, taleplerini aldı, sorunlarını dinledi.

Temel atma töreni sonrası FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Hacılar köyü muhtarı Ömür Yüksel, "Bugün Sayın Kaymakamımız Salih Gültekin, İlçe jandarma Komutanımız Sayın Özcan  Zengin,  İlçe Özel İdare Müdürümüz Sayın Dursun Keten, İlçe Tarım Müdürümüz Sayın Halit Can, değerki Hacılar köyü hemşehrilerim ve yapılan taziye evinin finansını üslenen değerli hayırseverimiz Sayın Osman Doğan kardeşimizin eşliği ile dualar eşliğinde kurbanlar kesilerek temel atma törenini gerçekleştirdik. Ben burada öncelikle temel atma törenine katılan değerli İlçe protokolümüze, hayırseverimiz Osman Doğan ve ailesine teşekkür ediyorum. Taziye evimiz şimdiden güzel köyümüze hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Hacılar köyü muhtarı Ömür Yüksel, ayrıca köyümüze güzel hizmetlerin getirilmesine vesile olan hayırseverlerimiz güvenlik kamerası için Ahmet oğlu Ömer Özcan abimize, köy konağımıza merhum Soysal Kılıç hayratına 160 ekran televizyon bağışı için hayırseverimize, Hayrat cami önünde gölgelik sundurma için hayırseverimiz Yıldırım Atik abimize, camimizin genel temizliği için cemaatimize ve tüm köy sakinlerimize teşekkür ediyorum. Birlikte güç doğar" dedi.

FİB Haber merkezi olarak, seçimlerden geçen 5 aylık kısa bir süre içerisinde diğer köy muhtarlarına örnek olan çalışmaları için Hacılar köyü muhtarı Ömür Yüksel'i tebrik ediyoruz.