Tüm Türkiye'de olduğu gibi Nevşehir'de de okulların açılmasına kısa bir süre kala aileler öğrenci üniformaları için Nevşehir'de okul alışverişlerine başladı. Nevşehir'de aileler aradıkları tüm okul üniformalarını Gündem Tekstil'de bulabiliyor. 

09 Eylül 2024 Pazartesi günü açılacak olan 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına kısa bir zaman kala Nevşehir'de aileler şu sıralarda okul alışverişi telaşındalar. Okul üniformaları bu alışverişlerin en önemli unsuru olurken Nevşehir Merkezde ki tüm okulların üniformalarını içinde barındıran "Gündem Tekstil" Nevşehir'de ailelerin birinci tercihi oluyor.

Gündem Tekstil Haftanın 7 Günü Hizmetinizde...

Bu sene ki eğitim-öğretim yılı içinde yer alacak, hangi öğrencinin, hangi okulda hangi üniformayı giyeceği Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenmişken aradığınız tüm okul üniformalarını Gündem Tekstil'de bulabilirsiniz.

Gündem Tekstil'de, İlkokul, Ortaokul ve Lise olmak üzere Nevşehir Merkezdeki Tüm Okul Formaları mevcuttur.

Gündem Tekstil işletme sahibi Abdurrahim Güven yaptığı açıklamada; "Yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize, Nevşehir’imize, eğitim camiamıza ve tüm öğrencilerimize başarılarla dolu, hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor; değerli öğretmenlerimize, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize ve Nevşehirli hemşehrilerime sağlık, huzur ve başarılar diliyorum." dedi.


Gündem Tekstil

Abdurrahim Güven
0 533 965 50 80
0384 212 36 75
Adres: Camicedit Mah. Gazhane Cd. No:29 Nevşehir
www.gundemtekstil.com