Nevşehir İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekipleri; 

Merkez İlçemize bağlı Balcın Köyümüzde, Acıgöl İlçemize bağlı Karacaören Köyümüzde, Avanos İlçemize bağlı Akarca ve Altıpınar Köylerimizde, Derinkuyu İlçemize bağlı Suvermez Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Mustafapaşa Köyümüzde, Gülşehir İlçemize bağlı Abuşağı, Dadağı, Yeniyaylacık, Gümüşkent ve Eskiyaylacık Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemize bağlı Akçataş ve Yeniyapan Köylerimizde, Kozaklı İlçemize bağlı Boğaziçi, Hacıfakılı ve Kalecik Köylerimizde meydana gelen İçme Suyu Elektrik Arızaları giderilirken,
Avanos İlçemize bağlı Bozca Köyümüzde, Acıgöl İlçemize bağlı Karacaören Köyümüzde, Kozaklı İlçemize bağlı Kanlıca, Büyükyağlı ve Akpınar Köylerimizde içmesuyu kanal hattı arızaları giderilmiştir.


Derinkuyu İlçemize bağlı Doğala Köyümüzde, Acıgöl İlçemize bağlı Karacaören, İnallı Köylerimizde ve Gülşehir İlçemize bağlı Yeşilöz, Yeşilyurt Köylerimizde bulunan hanelerin foseptik çekim işlemi gerçekleştirilmiştir.
Ayrıca;

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerince;

Göreme- Ortahisar yolu üzerinde asfalt bakım onarım çalışmaları ile birlikte yol çizgi çalışmaları yapılmıştır. Kozaklı İlçemize bağlı Taşlıhöyük Köyümüzde menfez dolgu çalışması yapılmıştır. Ürgüp İlçemize bağlı İltaş ve Karacaören  Köylerimizde yol yama çalışmaları gerçekleştirilmiştir.