Nevşehir İl Özel İdaresi Kasım 2024 tarihinde düzenleyeceği Meclis toplantısı gündem maddeleri açıklandı. İşte o maddeler...

  1. Yoklama ve açılış.
  2. Bir evvelki oturuma ait karar özetlerinin okunması.
  3. Nevşehir İli, Acıgöl İlçesi, Kurugöl Köyü 127 ada, 43 nolu parselin bulunduğu alanda "İmalathane Tesis Alanı amaçlı şehir plancısı müellifi tarafından hazırlanan nazım ve uygulama imar planlarının onaylanması hususunda İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından tanzim edilen raporun görüşülerek karara bağlanması.
  4. İl Özel İdaresinin 18.10.2024 tarih ve 59377 sayılı yazıları ile teklif edilen, 5302 sayılı Kanunun 42/e maddesi hükmü gereği, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünün iş ve işlemlerine yönelik hizmet bedellerinin 2025 yılı için İl Genel Meclisince güncellenmesi talebi.
  5. İl Özel İdaresine ait 2025 ve İzleyen İki Yılın Bütçe Tasarısı hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından tanzim edilen raporun görüşülerek karara bağlanması. -Genel Kamu Hizmetleri (Mali Hiz. Md. -İnsan Kaynakları Md. -Hukuk İşleri, -Destek Hiz. Md. İmar ve Kent. İyileştirme Md. -Yol ve Ulaşım Hiz. Md. -Yatırım ve İnşaat Md. -Ruhsat ve Denetim Md.-Kültür ve Sosyal İşler Md. -Su ve Kanal Hiz. Md.- İklim Değişikliği Md.)
  6. 01 Genel Kamu Hizmetleri (Acıgöl İlçesi)
    01 Genel Kamu Hizmetleri (Avanos İlçesi)
    01 Genel Kamu Hizmetleri (Derinkuyu İlçesi)
    01 Genel Kamu Hizmetleri (Gülşehir İlçesi) 01 Genel Kamu Hizmetleri (Hacıbektaş İlçesi)
    01 Genel Kamu Hizmetleri (Kozaklı İlçesi)
    01 Genel Kamu Hizmetleri (Ürgüp İlçesi)
  7. KURUMLAR-(Sivil Savunma Hiz.- Emniyet Md.-Tarım Müd.- Sağlık Md. Gençlik Spor.- Kültür ve Turizm Md.- Aile ve Sosyal Hiz. Md. - Milli Eğitim Müd.)
  8. 01 Vergi Gelirleri, 03 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri, 05 Diğer Gelirler, 06 Sermaye Gelirleri ve 08 Alacaklardan Tahsilat, Finansman ve Harcama Programı
  9. -2025 Yılı Gider Bütçesi Fonksiyonel Kodlamasının birinci düzeyinin oylaması.-2025 Yılı Gelir Bütçesi Ekonomik Sınıflandırılmasının birinci düzeyinin oylaması
    -2025 Yılı Bütçe Karamamesinin madde madde okunarak oylanması.
  10. 2025 Yılı Performans Programı Taslağı hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından tanzim edilen raporun görüşülerek karara bağlanması.
  11. Dilek ve Temenniler.