Yaşam

Nevşehir İmam Hatip Lisesi Mezunları 31 Yıl Sonra Buluştu

1993 yılında Nevşehir İmam Hatip Lisesi'nden mezun olanlar 31 yıl aranın ardından Mezunlar Buluşması programıyla bir araya gelerek hasret giderdiler.

1993 yılında Nevşehir İmam Hatip Lisesi'nden mezun olanlar 31 yıl aranın ardından düzenlemiş olduğu Mezunlar Buluşması programıyla bir araya gelerek hasret giderdiler.

1993 Nevşehir İmam Hatip Mezunları tarafından 2.'incisi düzenlenen program, bu yıl kültür parkı piknik alanında gerçekleşti.

Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan emekli olan mezunlarında katıldığı proğramda 31 yıl önceki anılar bir kez daha tazelendi.

Organizasyonun gerçekleşmesinde oluşturulan komite de yer alan İmam Ramazan Bilgin, Yeminli Tercüman Tarık Kapucu, esnaf Ahmet Taşkın, Av. Mustafa Yavuz, ortak bir açıklama yaparak, 1993 mezunları tarafından oluşturulan whatsapp gurubu ile en güzel yıllarımızı paylaştığımız arkadaşlarımızla sürekli iletişimde oluyoruz. Bu sene ikinci buluşmamızda da, geçmişi yad edip bu buluşmamızı gelenekselleştirerek her yıl Ağustos ikinci pazar günü toplanma kararı aldık. Önümüzdeki sene için İmam Hatip tarihinde en büyük katılımın gerçekleşeceği bir buluşma gerçekleştirmeyi düşünüyoruz" dediler.

TFFHGD Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Yeminli Tercüman Tarık Kapucu'da; "Tam 31 yıl önce Nevşehir İmam Hatip Lisesinden mezun olduğumuz arkadaşlarla geleneksel hale getirdiğimiz 2.mezuniyet buluşması, eksiklerimize rağmen güzel ve keyifli bir buluşmaydı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun..." dedi.