Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı ihaleyle köpek satışı yapacak.  

Edinilen bilgiye göre; 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat:10.00'da komutanlığın toplantı salonunda yapılacak olan ihalede 41 adet köpeğin satışı gerçekleştirilecek. Söz konusu ihaleye katılacaklar satışı yapılacak olan köpekleri hafta içi mesai saatleri içerisinde JAKEM komutanlığında görebilecekler.  

..........

JANDARMA AT VE KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI KÖPEK SATISI İLAN METNİ

41 (Kırkbir) Köpek 23 Aralık 2022 Tarihli, 32052 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Jandarma Genel Komutanlığına Ait Araç, Gereç, Mal ve Malzemelerin Satış, Hibe, Hek ve Hurda Durum ve İşlemleri ile Hizmet Satışına Dair Yönetmelik gereğince açık arttırma usulü ile tahmini bedelden artırım yapılarak ihale edilecektir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası

1-İdarenin a) Adresi : GÜZELYURT MAHALLESI AVANOS YOLU ÜZERI 1 NCI KM 0 50100 NEVŞEHİR MERKEZ NEVŞEHİR

b) Telefon ve faks numarası: 3842131044-3842142318

c) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: www.Jandarma.gov.tr. (varsa)

2-İhale konusu malın : 41 (KIRKBİR) ADET KÖPEK SATIŞI (LİSTE EKTEDİR)

a) Niteliği, türü ve miktarı

3- İhalenin NEVŞEHİR JAKEM KLIĞI KARARGAH BİNASI TOPLANTI SALONU

a) Yapılacağı yer : GÜZELYURT MAH. AVANOS YOLU ÜZERİ 1 NCİ KM. / NEVŞEHİR b) Tarihi ve saati : 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat:10.00

4. İhale edilecek; Ekli listede bulunan 41 (Kırkbir) Köpeğin satışı 23 Aralık 2022 Tarihli, 32052 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Jandarma Genel Komutanlığına Ait Araç, Gereç, Mal ve Malzemelerin Satış, Hibe, Hek ve Hurda Durum ve İşlemleri ile Hizmet Satışına Dair Yönetmelik gereğince açık arttırma usulü ile tahmini bedelden artırım yapılmak üzere ihale edilecektir.

5. Satışı yapılacak köpekler ilan tarihinden itibaren hafta içi 09:00-12:00 ile 13:30-16:30 saatleri arasında, İhalenin yapılacağı gün ise 08:00 ile 10:00 saatleri arasında Nevşehir J.At ve Köpek Eğt.Mrk.K.lığı (JAKEM K.lığı) adresinde görülebilir.

6. İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI

a) İhale gün ve saatinde ihalenin yapılacağı salonda isteklilerin geçici teminat makbuzları ile hazır olması esastır. İhale saatinden sonra ihaleye katılmak isteyen istekliler ihaleye katılamaz.

b) İstekli ihale öncesi bu ilan metninin ekinde yer alan satışı yapılacak canlı hayvan listesinde belirtilen her bir hayvan için geçerli geçici teminat miktarını nakit olarak Nevşehir İl Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne ait TR 0900 0100 0028 0000 1000 5715 IBAN numarasına yatırmak zorundadır.

Yatırmış olduğu geçici teminatı miktarı kadar hayvan/hayvanlar için ihaleye girebilecektir. İhale başlama saatinden sonra yatırılan geçici teminat/teminatlar geçersiz sayılacak olup, istekliler ihaleye alınmayacaktır. c) İstekli satın almak istediği canlı hayvan miktarı kadar geçici teminat miktarını yatırmak zorundadır. (Örneğin (2) adet köpek için 15x2=30 TL geçici teminat yatırıp ihale aşamasında (3) ve daha fazla köpeğe teklif verdiği takdirde istekli ihale dışı bırakılacaktır.)

ç) Geçici teminat hiç yatırılmaması halinde veya almak istediği canlı hayvan/hayvanlara ait geçici teminat miktarı kadar geçici teminat yatırılmaması durumunda ihale kalsa bile istekli ihaleyi kaybetmiş sayılacaktır.

7) İHALEYE KATILAMAYACAK OLANLAR
a) İhaleyi yapan idarenin harcama yetkilisi,
b) İhaleyi yapan idarenin mübadele iş ve işlemlerini hazırlamak, yürütmek, denetlemek ve sonuçlandırmakla görevli kişiler,
c) (a) ve (b) bentlerinde belirtilen kişilerin anne, baba, eş ve çocukları ile ikinci dereceye kadar (ikinci derece dahil) kan ve kayın hısımları,
ç) (a), (b) ve (c) bentlerinde belirtilen kişilerin ortakları (bu kişilerin yönetim kurullarında görevli olmadıkları anonim ortaklıkları hariç),
d) Geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılması yasaklanmış olanlar ile 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçlar ile organize suçlardan dolayı hükümlü bulunanlar,
e) JAKEM Komutanlığında görevli personel istekli olarak katılamayacaktır.
f) İstekli tarafından satın almak istediği canlı hayvanın geçici teminat miktarını NEVŞEHİR İl Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne yatırmayanlar veya yatırdığına dair makbuzu/alındı belgesi ihale esnasında vereceği teklif mektubu ile birlikte ihale komisyonuna ibraz etmeyenler ihaleye katılamaz.

8) İHALEDE TEMİNAT OLARAK KABUL EDİLECEK DEĞERLER
Terminat olarak kabul edilecek değerler aşağıda gösterilmiştir.
a) Tedavüldeki Türk parası.
b) Bu Şartname ekinde yer alan satışı yapılacak canlı hayvan listesinde belirtilen geçici teminat miktarını Nevşehir İl Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne yatırdığına dair ibraz edilecek makbuz.
9)GEÇİCİ TEMİNATIN İADESİ
a) İhale Komisyon kararının onaylanmasını müteakip ihaleyi kaybedenlere geçici teminatları (5) iş günu, ihaleyi kazanan alıcıya ait geçici teminatı ihale bedelini ödemek ve yükümlülüklerini eksiksiz olarak yerine getirmek kaydıyla İhale Komisyon Başkanlığınca Nevşehir il Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne teminatların iade edilmesi için yazılacak resmi yazı ile (10) gün içerisinde iade edilmesi sağlanacaktır.
b) İhaleyi kazandığı halde satın almak için teklif verdiği hayvan bedelini belirtilen süre içinde yatırmayan veya yatırdıktan sonra yine belirtilen süre içinde hayvanı teslim almayanların hayvan için yatırmış oldukları bedel ve geçici teminatlar hazineye irad olarak kayıt edilecektir.
10. Canlı hayvan satışı JAKEM Kılığı İhale Komisyonu Başkanlığınca, JAKEM K.lığı Karargah Binası Toplantı Salonunda yapılacaktır.
11. Satışı yapılacak olan köpeklere kısmi teklif verilebilir.
12. İhale kararı, yetki verilmiş makamlarca onaylanacak veya iptal edilecektir. Karar iptal edilirse ihale hükümsüz kalacaktır.
13. Yetkili makamlarca onaylanan ihale kararları, aynı gün içinde ilgili isteklinin imzası alınmak suretiyle bizzat tebliğ edilecektir.

14. İstekli kararın kendisine tebliğ tarihinden itibaren en geç (3) iş günü içerisinde satış bedelinin tamamını peşinen Merkez Bankası İçişleri Bakanlığı (Jandarma Genel Komutanlığı) Merkez Saymanlık Müdürlüğüne yatırılmak/aktarılmak üzere Defterdarlık ve Muhasebe Müdürlüğünden yatıracak ve buna ait vezne alındı makbuzunu JAKEM Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığına teslim edecektir.

15. Belirtilen vezne alındı makbuzu İhale Komisyonu Başkanlığına teslim edildikten 5 (beş) iş günü içerisinde istekli satın aldığı hayvan/hayvanları JAKEM Komutanlığından teslim alacaktır. Bu nedenle doğacak zarar ve ziyandan idare sorumlu tutulmayacaktır.

16. Belirtilen sürelerde satış bedelinin yatırılmaması ya da hayvan/hayvanları teslim alınmaması durumunda satış iptal edilerek satış bedeli irat kaydedilecektir.

17. Havyan/hayvanların teslim alınması için nakil aracının temini veya masrafları, kuşam (tasma, sevk kayışı vb.) malzemeleri ile vergi, resim ve harçlarla ilgili diğer giderler istekli tarafından karşılanacaktır.