Nevşehir'de dün akşam meydana gelen elim trafik kazasında hayatlarını kaybeden Arda Çölyen (19) ve Ayberk Çölyen (18) kardeşler bugün toprağa veriliyor.

Nevşehir sanayi esnaflarından oduncu Hazım Çölyen'in torunları, Mustafa Çölyen'in oğlulları Arda ve Ayberk Çölyen'in cenazeleri bugün ikindi namazını müteakip Nevşehir Külliye Camisinden kaldırılacaktır.

Nevşehir Arda ve Ayberk kardeşlere ağlıyor...

Arda ve Ayberk Çölyen kardeşlerin vefatı başta ailesi olmak üzere tüm Nevşehir'i yasa boğdu.

Çat önceki dönem Belediye Başkanı İbrahim Ertürk'te yaptığı açıklamasında; "Hatice Teyzemin torunları Arda Çölyen ve Ayberk Çölyen dün akşam trafik kazası sonucu Allah'ın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun." dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak hayatlarını kaybeden Çölyen kardeşlere Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.