Nevşehir'de Bugün

Nevşehir MHP'de Belediye Başkanları ile İstişare Toplantısı

MHP TBMM Grup Başkanvekili Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, başkanlığında Nevşehir'de ‘Belediye Başkanları İstişare Toplantısı yapıldı.

MHP TBMM Grup Başkanvekili Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın başkanlığında MHP Nevşehir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya, MHP İl Başkanı Adnan Doğu ile birlikte MHP’li Nevşehir ilçe ve belde belediye başkanları birlikte katıldı.

MHP TBMM Grup Başkanvekili Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, "MHP Nevşehir İl Başkanımız Adnan Doğu ile birlikte Belediye Başkanlarımızın katılımıyla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Her şey Nevşehir için diyerek çıktığımız bu yolda “Üretken Belediyecilik” vizyonumuzla hizmetlerimiz durmaksızın devam ediyor." dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu; "MHP TBMM Grup Başkanvekilimiz Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç başkanlığında, Belediye Başkanlarımızla birlikte il binamızda istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.